Συνταγές

Κοιλιά σχιστία

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για σχισμή κοιλιά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις ξεφλουδίζουμε και κάνουμε τις σχισμές, τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για μισή ώρα, τις βγάζουμε από το αλατόνερο, τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε με μια πετσέτα και τις τηγανίζουμε σε λίγο λάδι.
  2. Μετά τη διαδικασία του τηγανίσματος, έριξα το λάδι στο τηγάνι από τεφλόν και έβαλα ξανά τις μελιτζάνες στο ίδιο τηγάνι από τεφλόν.
  3. Σε άλλο τηγάνι ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. 🍩 Έπειτα, όταν ψηθούν καλά οι πιπεριές που κόψαμε σε μικρά κομμάτια, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε να τσιγαρίζουμε, όταν ψηθεί προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και την ντομάτα, προσθέτουμε μυρωδικά, αλατίζουμε και ψήνουμε καλά.
  4. Όταν ψηθεί το εσωτερικό μας γουδί, ας ανοίξουμε τις μελιτζάνες μας σχισμές και στρώνουμε το γουδί μας πάνω στις μελιτζάνες.
  5. Ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας με ζεστό νερό, προσθέτουμε το αλάτι, τον περιχύνουμε από τις άκρες των μελιτζάνες με τον κιμά χωρίς να σπάσουμε τον κιμά, σκεπάζουμε το καπάκι της κατσαρόλας από τεφλόν και το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά. 🍔 Καλή όρεξη

Συνταγή Slit Belly με φωτογραφία

Σχισμωμένη κοιλιά
Σχισμωμένη κοιλιά
Σχισμωμένη κοιλιά
Σχισμωμένη κοιλιά
Σχισμωμένη κοιλιά
Σχισμωμένη κοιλιά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button